Hindame kandidaate

ÄRIANALÜÜTIK

Ärianalüütiku ametikoha eesmärk on tagada ettevõttes faktidel põhinev analüüs ning kvaliteetne prognoosinfo juhtimisotsuste tegemiseks.

Jaga pakkumist
Tähtaeg 06/10/2024
Tööandja Nordic Milk OÜ
Asukoht Lelle tn 22, Tallinn
Saa teavitusi uutest tööpakkumistest! Vali huvipakkuvad valdkonnad ning tasandid, mille kohta saad teavituse.

Ettevõttest

Nordic Milk on Eesti juhtiv piimatööstusettevõtete grupp. Meil on kolm tuntud ja armastatud kaubamärki Tere, Farmi ja Deary ning rohkem kui 125 aastat kogemusi inimeste toidulaua katmisel piimatoodetega. Deary kaubamärgi alla oleme koondanud taimset päritolu tooted.

Meie visioon on olla uuendusmeelne ja vastutustundlik eestvedaja ning suunanäitaja kaasaegses piimatööstussektoris.

Kokku töötab grupis ligi 600 inimest. Nordic Milk´i kolm tootmisüksust asuvad Jõhvis, Viljandis ja Põlvas. Ekspordime oma tooteid rohkem kui 35 riiki. Eestis on grupil ca 40% turuosa värskete piimatoodete segmendis ning 2022. aasta konsolideeritud müügitulu oli 146 miljonit eurot.

Loe lähemalt meie kohta SIIT

Otsime oma organisatsiooni finantsüksusesse uut hakkajat ja tegusat kolleegi, kes aitaks luua ja disainida unikaalseid juhtimisarvestuse lahendusi ideest kuni kasutaja kogemuseni. Tööd saab:

ÄRIANALÜÜTIK

Rollist lähemalt

Ärianalüütiku ametikoha eesmärk on tagada ettevõttes faktidel põhinev analüüs ning kvaliteetne prognoosinfo juhtimisotsuste tegemiseks.

Peamised vastutusvaldkonnad ja fookused:

  • Ettevõtte juhtimisaruandluse keskkonna arendamine  SAP Analytic Cloud’is (SAC) sh. aruande vajaduse kaardistamine, planeerimine ja dokumenteerimine
  • Aruandluskeskkonna kasutajate koolitamine
  • Eelarvestamise protsessi koordineerimine ja (running forecast) jooksva 15 kuu planeerimise juurutamine
  • Eelarvemudeli loomine SAC-is
  • Planeeritu ja tegeliku tulemuse vahe põhjuste väljaselgitamine
  • Investeeringu projektide tasuvusanalüüside koostamine
  • Valdkonna projektide juhtimine ja äriprojektides osalemine finantsnõustajana

Meiega saad

  • Luua ja disainida (üsna algusest) unikaalseid juhtimisarvestuse lahendusi ideest kuni kasutaja kogemuseni
  • Töötada uuendusmeelsust ja edasipüüdlikkust väärtustavas meeskonnas, kus otsustatakse kiiresti, sest valdkond on ettevõtte jaoks prioriteetne
  • Teha olulisi ja kasulikke asju pühendunud oma ala professionaalidest koosnevas meeskonnas

Vahetu juhi sõnum

Valdur Vingisaar Finantsjuht/Nordic Milk

Hea tulevane Nordic Milk´i ärianalüütik!

Kutsun Sind kandideerima meie tegusasse meeskonda ärianalüütikuks. Usun, et selle otsingu puhul on tegemist põneva ja unikaalse tööpakkumisega eelarvestamise, ärianalüüsi ja juhtimisaruandluse arendamise valdkonnas. Sul on võimalik luua ja disainida unikaalseid juhtimisarvestuse lahendusi ideest kuni kasutaja kogemuseni.

Sind ootavad ees asjalikud, teotahtelised ja head huumorit armastavad kolleegid, kiiresti arenev töökeskkond ning väljakutsuvad eesmärgid.

Nordic Milk on Eesti juhtiv toiduainetööstuse kontsern, mida tunned võib-olla paremini ettevõttele kuuluvate brändide Tere, Farmi ja Deary kaudu. Meie eesmärk on olla regiooni parim toiduainetetööstusettevõte ja pakkuda inimestele maitsvaid piimatooteid.

Oleme jõudnud etappi, kus vajame abi kaasaegse eelarvestamise ja juhtimisaruandluse keskkonna ülesehitamisel. Sinust sõltub palju, et juhtkond saaks teha edaspidi häid juhtimisotsuseid!

Luban Sulle, et meie juures on Sul põnev – suurelt mõtlevas ettevõttes saad teha suuri asju 😊

Nõudmised

  • Kõrgharidus (soovitavalt majandus-/finantsalane)
  • Aruandlusvahendite ja analüüsitööriistade kasutamise kogemus, kokkupuuted mõne enamlevinud ärianalüüsi tarkvaraplatvormiga (Power BI, QlickView, Tableau, SAC vm)
  • Elementaarsed teadmised IT turvalisest käitumisest
  • Juhtimisaruandluse ja planeerimise tööriistade arendamise (või kokkupuuted sellega) kogemus (soovitavalt SAC tarkvaraplatvormil)
  • Kokkupuuted äriprotsesside analüüsiga, oskus näha seoseid infosüsteemide ja äriprotsesside vahel
  • Exceli kasutamise oskus edasijõudnu tasemel
  • Oskus lugeda finantsaruandeid, arusaam raamatupidamisest
  • Inglise või saksa keel tasemel, mis võimaldaks arusaada erialaspetsiifilistest spetsifikatsioonidest ja materjalidest

Kasuks tuleb

  • Teadmised tootmisprotsessidest ja omahinna arvestamise metoodikatest
  • SQL-i kirjutamise kogemus erinevat tüüpi  andmebaasidel
  • Head teadmised ja kokkupuuted SAC tarkvaraplatvormiga (puudumisel valmisolek endale tarkvaraga seonduv selgeks teha – ettevõte pakub SAC standardkoolitust)

Kus asub töökoht?

Lelle tn 22, Tallinn

Ava kaardil
Soovin kandideerida

Nordic Milk´i värbamispartneriks on antud otsinguprojekti raames Adera Executive Search. Kandideerimisel annad enda nõusoleku oma isikuandmete kogumiseks, salvestamiseks ja töötlemiseks antud värbamisprojekti raames. Lähtume värbamise heade tavade normidest ja GDPR-i raamistikust.
Palun saada oma eesti- või inglisekeelne elulookirjeldus hiljemalt 6.10. 2024 aadressile alo.naelapea@aderaexecutive.com või kandideeri läbi meie kodulehe.

Kandideerimine on lõppenud, kuid veel hindamisprotsessis. Kui tunned, et pakkumine sind kõnetas ning oleksid hea kandidaat, võta sellegipoolest meiega ühendust.
Kandideerimine on lõppenud, kuid luues teavituse uuteks pakkumisteks, saabub e-mailile teavitus kõigist uutest pakkumistest.

Kontaktid
Linked
Alo Naelapea Juhtivkonsultant +37256907135 alo.naelapea@aderaexecutive.com